Το χρονικό

Η ιστορία του σταθμό αρχίζει αρκετά νωρίς, το ΄1985, από τη νεαρή ηλικία του δημιουργού του ραδιοφωνικού σταθμού «Radio In» το ενδιαφέρον και η αγάπη του προς τον τομέα της επικοινωνίας αλλά και των ηλεκτρονικών υπήρχε από τότε.

Η ψυχή του ραδιοφωνικού σταθμού «Radio In» ακούει στο όνομα Κώστας Κριεκούκης.

Το έτος 1991 το πρώτο σοβαρό πλήγμα…(είπαμε πρώτο γιατί ακολούθησαν ακόμη 2… Από τους γνωστούς άγνωστους της εποχής) με την αρπαγή (κλέψιμο) του πομπού και των υπολοίπων μηχανημάτων RF από τον χώρο λειτουργίας τους, την στιγμή όπου ο σταθμός είχε γίνει πλέον γνωστός στην κοινωνία της Μάνδρας και η απρόσκοπτη λειτουργία του αποτελούσε μονόδρομο. Αυτό έδωσε άλλα μέτρα και σταθμά στη λειτουργία του σταθμού, έγιναν πολλές αλλαγές τόσο στα μηχανήματα RF, όσο και στο πρόγραμμα του σταθμού.

Τα δεδομένα όμως άρχισαν να αλλάζουν. Η εξέλιξη μας βρήκε σύμφωνους, η αυτοματοποίηση και οι ευκολίες της τεχνολογίας είχαν μπει και στο δικό μας προγραμματικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Η περίφημη κασέτα και το βινύλιο παραχώρησαν τη θέση τους στα mini disk και τα cds, που με την σειρά τους έδωσαν τη σκυτάλη στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπου σε συνδυασμό με την πρόσβαση στο διαδίκτυο μηδενίζοντας χρόνο και αποστάσεις γίναμε μονάδες της νέας εποχής, αφού πλέον ο σταθμός «Radio In» ακούγεται σε όλο των Κόσμο μέσω διαδικτύου.

Καταφέραμε τον απλό δέκτη-ακροατή να τον κάνουμε μέλος μιας ακόμα μεγαλύτερης παρέας και να εξασφαλίσουμε ποιοτικά την ακόμα καλύτερη λειτουργία του σταθμού.

Το RadioIn είναι το web radio που παίζει την καλύτερη Ελληνική μουσική από το σήμερα και το χθες, προσφέροντάς στο κοινό του μοναδικές μουσικές απολαύσεις!

Σκοπός του… να σας κρατάει συντροφιά όλη την ημέρα με την καλύτερη Ελληνική μουσική.

Συνδέσου τώρα στο RadioIn.gr και άκουσε την αγαπημένη σου μουσική από το σήμερα και το χθες!!!